Переможець "Холостячки" та автор текстів для "Кварталу 95" Олександр Еллерт зміг завоювати серце головної героїні Ксенії Мішиної, але стосунки закінчилися і далеко не хепі-ендом. Дотепер Олександр офіційно не представив своєї пари та не розповідає про своє життя. У соцмережі Instagramна його сторінку підписані 300 тисяч людей

Олександр Еллерт, фото з Instagram
Олександр Еллерт, фото з Instagram

Як відомо, Еллерт з "Кварталу 95" нещодавно опублікував фото, де він лежить на шезлонгу на закордонному відпочинку, а саме - в Америці. шанувальники обурились, що під час війни Еллерт не просто виїхав, а й дозволив собі відпочинок за океаном. Деяк підписники назвали його зрадником.

Проте, як виявилось, не зовсім відпочивати поїхав Олександр. Підписники навіть поцікавились у нього, як йому вдалося виїхати з України. Еллерт відповів, що йому поставили штамп в паспорті.

А в наступних сторіс він опублікував справжню причину поїздки - благодійний концерт, який має відбутися саме 24 серпня в Лос-Анжелесі, штат Каліфорнія. У ньому також братимуть участь Міка Ньютон, Віталій Козловський, Позитив.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Учасники концерту обіцяють грандіозне святкування дня народження України: "Так, щоб гай шумів".

Олександр Еллерт, скриншот: Instagram Stories
Олександр Еллерт, скриншот: Instagram Stories

Олександр Еллерт, скриншот: Instagram Stories
Олександр Еллерт, скриншот: Instagram Stories

Раніше ми писали про те, що Олександр Еллерт зміг возз'єднатися з Ксенією Мішиною, холостячка видала правду: "Просто були разом"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Холостячки" Ксенія Мішина присоромила Еллерта за вічне бажання пригубити: "Сьогодні не хочу бухати"

Також портал Знай.ua писав, що Ксенія Мішина зізналася, що разом із Олександром Еллертом жила у Буковелі: "Усі проблеми відійшли"