Київський блогер і майбутній чоловік відомої 21-річної співачки Ганни Трінчер Олександр Волошин часто викладає будь-які публікації в Instagram, де за його життям стежать понад 620 тисяч людей.

Зовсім недавно закохані були біля коробки-сюрпризу, в якій ховалася інформація про дитину, якої статі вона народиться. Багато хто міг подумати, що Трінчер вагітна, але бейбі-шауер ставився до їхніх друзів.

Анна Тринчер та Олександр Волошин, фото: Instagram
Анна Тринчер та Олександр Волошин, фото: Instagram

І зараз Олександр Волошин поділився відео, в якому сперечається з батьком майбутньої дитини на 100 доларів – буде хлопчик чи дівчинка. Наречений Ганни Трінчер тоді вважав, що буде мала. Але...

"15 серпня Славік дізнається, хто в них – хлопчик чи дівчинка. Я думаю, що буде дівчинка", - каже Волошин.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Далі показано відео з цього заходу, в руках майбутніх батьків "вогнегасники", в яких міститься один з двох кольорів - або рожевий, або синій. І за мить виявляється, що Волошин програв 100 доларів, допоки Ганна Трінчер шукала можливість потрапити до камери.

Тринчер та Волошин, фото з Instagram
Тринчер та Волошин, фото з Instagram

"Головне, щоб дитина була здорова", "Аня: "Твоє обличчя коли твій хлопець просрав 100 баксів", "Так, а сотку віддав я так і не зрозумів?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ганна Трінчер із нареченим Волошиним готові дізнатися, чи буде хлопчик чи дівчинка: "Почали вагітніти"

Як повідомляв "Знай.uа", Ганна Трінчер зі "Школи" відірвалася з подружкою під Rihanna, ледь не виваливши двері, спекотні танці: "Don't stop..."

Знай.uа писав, Ганна Трінчер з серіалу "Школа" потрапила на місці злочину серед ночі : "А потім зі "шнителем" виступатимеш"