Українці знайшли для співачки Наді Дорофєєвої гідну заміну її нинішнього бойфренда Михайла Кацуріна. Хто претендує на її серце шанувальники написали у коментарях під новою публікацією зірки в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва нещодавно повернулася до Києва і за ці дні встигла зробити чимало важливих справ і навіть побачитися із псом Патроном. Незважаючи на завантажений графік, знаменитість намагається постійно підтримувати зв'язок із шанувальниками, тому на її сторінці в соцмережі завжди можна побачити щось цікаве.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Так, цього разу заради яскравих кадрів Надя Дорофєєва спустилася в метро, ​​де знялася на тлі поїзда. Ролик вийшов дуже ефектним і викликав справжній фурор у мережі. Шанувальники закидали зірку компліментами, але не обійшлося і без чергового "сватання".

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Так, одна з користувачів мережі натякнула, що гарною альтернативою Михайлу Кацуріну міг би стати пес Патрон, який напередодні підкорив її серце.

"Як Патрону з тобою пощастило", "Відео коротке, але від нього отримуєш кайф та задоволення. Я вже раз 100 подивилася", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Варто зазначити, що навіть сам Михайло Кацурін "приревнував" Надю Дорофєєву до чотирилапого героя.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Знай повідомляв, красуня Надя Дорофєєва зізналася у своїх гріхах і чому вкотре офігіла від України: "Не раз стикалася..."

Також наш портал інформував, Юрій Горбунов "зустрів" пенсіонерку, яка проговорилася про танки в Криму: "Солдати їдуть звідти".

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва довела до сліз кожного українця, зробивши це без будь-якої допомоги: "Скучаємо".