Влад Яма показав, як активно допомагає в США не забути про проблеми України, пов'язані з широкомасштабною війною на територію нашої країни путінських військ.

Напередодні вторгнення Влад Яма відправився на відпочинок з дружиною та сином, і залишилися в США, коли почалася війна. Батьки Влада знаходяться в Україні, та не планують виїжджати, а Влад, знаходячись далеко, крає серце через все, що відбувається в Україні. На своїй сторінці в Instagram Влад розповів, що бере участь у мирному мітингу проти війни.

Серед фотографій, які танцьорист розмістив на сторінці, знаходиться український фітнес-тренер який працює у Майямі під ніком Dimich.

Влад Яма. Фото6 скриншот YouTube
Влад Яма. Фото6 скриншот YouTube

Окрім того, Влад показав кадри з виступу, та всіх, хто бажав приєднатися до мітингу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Влад Яма. Фото6 скриншот YouTube
Влад Яма. Фото6 скриншот YouTube

Серед іншого, на мирному мітингу обговорювали стан полонених. захисників Маріуполя, над якими найближчим часом можуть здійснити страту.

Також стало відомо, що 21 серпня у Майамі будуть відзначати чергову річницю Дня Незалежності України, де Влад Яма має виступати.

Нагадаємо, ми писали, що легенда "Танців із зірками" Влад Яма показав процес, який дарує йому задоволення.

Як повідомляв "Знай.ua" легенда "Танців з зірками" Влад Яма засмутився після "бавовни" у Криму.

Також "Знай.ua" інформував, що Влад Яма з "Танців з зірками" після чергової публікації нарвався на хейт підписників.