Як відомо, з початку повномасштабного вторгнення танцюрист Влад Яма, який став відомим завдяки проєкту "Танці з зірками" перебуває у США. З-за океану він активно спілкується з підписниками на своїй сторінці в соціальній мережі. За його життям стежать 540 тисяч осіб

Влад Яма. Фото: скрін youtube
Влад Яма. Фото: скрін youtube

Перед війною танцюрист разом із сім'єю був на відпочинку, а перед цим в Маямі. Варто зазначити, що він давненько навідувався до Штатів ще до війни та не приховував, що йому подобається ця країна.

А з початком війни Яма вирішив залишитися за океаном, хоча в березні він ненадовго приїздив в Україну.

А нещодавно він поділився радісно подією, яка сталася у його життя - маленький ювілей - 15 років з дня знайомства. З цієї нагоди він розмістив спільне фото з дружиною Лілією та підписав:

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"15 років із Дня знайомства. Кохаю❤️"

З цієї нагоди танцюрист пригадав своє одруження та назвав той момент найщасливішим в житті.

Шанувальники у коментарях привітали зірку, проте зазначили, що зараз є питання набагато важливіші, ніж знайомство з дружиною Влада Ями. А Інші обурені, що Влад ховається за кордоном та не бажає підтримати своїх шанувальників на рідній землі, адже артист повинен лишатися зі своїми шанувальниками та підтримувати їх.

Зокрема шанувальники написали:

"Смотались и сидите тихо в Штатах."

"Сейчас есть вопросы приоритетнее!! А так удачи вам…"

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгого мовчання за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, що Павло Зібров обурений, чому Таїсії Повалій досі залишається "народною артисткою України": "Вона свій вибір зробила".