Переможець "Холостячки" та автор текстів для "Кварталу 95" Олександр Еллерт зміг завоювати серце головної героїні Ксенії Мішиної, але стосунки закінчилися і далеко не хепі-ендом. Дотепер Олександр офіційно не представив своєї пари та не розповідає про своє життя. У соцмережі Instagramна його сторінку підписані 300 тисяч людей

Олександр Еллерт, фото з Instagram
Олександр Еллерт, фото з Instagram

Як відомо, Еллерт з "Кварталу 95" нещодавно опублікував фото, де він лежить на шезлонгу на закордонному відпочинку, а саме - в Америці. шанувальники обурились, що під час війни Еллерт не просто виїхав, а й дозволив собі відпочинок за океаном. Деяк підписники назвали його зрадником.

Як виявилось, Еллерт невипадково опинився в Америці. 24 серпня в Лос-Анджелесі відбудеться благодійний концерт за участю українських зірок. Поте, за кордоном Александр несподівано почав говорити про вибір навів приклад на варениках з картоплею. В своїй публікації в соціальній мережі актор неаписав:

"Якщо ви забажаете вареників з картоплею, то варіантів їх отримати достатньо... можна спробувати зліпити самому…а можна зроблені бездушною машиною просто плюхнути в каструлю… ще можна замовити доставку… чи в ресторан сходити… а можна перебираючи ці варіанти перехотіти вареники зовсім та залишитися без них..."

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Чи натякає актор на те, що може не повернутися в Україну, поки достовірно невідомо. також він прямо не говорить про вибір між чим йде мова. Судячи з того, що він зараз за кордоном, можливо Олександр обирає між варіантами повернутися до дому або лишитися за кордоном. Далі він пише:

"кожну секунду ми стоїмо перед вибором і кожен із цих виборів кудись веде… правильний він чи комфортний, частіше ми дізнаємось згодом… чи через порцію вареників"

Раніше ми писали про те, що Олександр Еллерт зміг возз'єднатися з Ксенією Мішиною, холостячка видала правду: "Просто були разом"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Холостячки" Ксенія Мішина присоромила Еллерта за вічне бажання пригубити: "Сьогодні не хочу бухати"

Також портал Знай.ua писав, що Ксенія Мішина зізналася, що разом із Олександром Еллертом жила у Буковелі: "Усі проблеми відійшли"