Співачка Тіна Кароль має неймовірну популярність серед шанувальників у всьому світі, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони фанів.

Нещодавно Тіна розмістила на сторінці декілька фото, від яких у шанувальників застрибали серденька - такою Тіну давно вже не бачили. розслабленою, відпочилою, щасливою, та ще й зблизька.

Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram
Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram

Красуня написала, що спонтанне фото зробила фотограф з Києва Аліна Симоненко, і це перше фото великим планом від початку війни.

Перший close - up з часів війни Фото: Аліна Симоненко. Зроблено раптово, - написала Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Тіна в кадрі позує лежачи серед трави. Дівчина згледілась в небо, а на вустах — чарівна посмішка. Шанувальники помітили що у Тіни на фото очі різних кольорів, одне більш зелене, інше — більш блакитне.

Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram
Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram

"Слів не підібрати, щоб висловити яка гарна, тендітна", "Неймовірні фото, така в них ніжність і впевненість якась.. Аліно - браво", "Очi різних кольорів? Лінзи, чи так здається?", "Саме цього і не вистачає, такого раптового, живого контенту, сумуємо сильно",- написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Юна Тіна Кароль у маленькому латексному сарафані, показала з чого починала кар'єру.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль заявила про скасування всього російського шоубізнесу в Україні.

Також "Знай.ua" інформував Тіна Кароль забула про Дан Балана та взялася за кар'єру хореографа "Танців з зірками".