Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору показав, як радітиме перемозі у війні проти росії. Яскравим роликом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора любить піднімати настрій українцям у цей непростий час. Гуморист знімає як ролики особистого виробництва, так і ділиться жартами, знайденими у всесвітньому павутинні. Наприклад, цього разу він порадував шанувальників, показавши, як радітиме перемозі у війні.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Дядя Жора опублікував веселий ролик, на якому хлопець виконує неймовірні хореографічно-акробатичні трюки під пісню. Гуморист зазначив, що саме так відсвяткує поразку росії.

"Та я танцюватиму коли буде наша перемога!!! А ви що зробите?))", - підписав ролик гуморист.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Українці зазначили, що після перемоги запалять і так немає.

"Піде, перебухав пацанюра", "Все танцюватимемо до упаду", "Все так танцюватимемо в День Нашої Перемоги", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Дядя Жора поділився суто чоловічим "лайфхаком", але шанувальники не оцінили: "Сильно поплавило".

Також наш портал інформував, Єгор Крутоголов із "Дизель шоу" зізнався, чому не міг відвідати Миколаїв з початку війни: боявся, але не обстрілів.

Крім того, ми інформували, що Юрій Ткач із "Квартал 95" повеселив кумедним виконанням батьківських зобов'язань: "Готую дитину до школи".