Невістка Софії Ротару розповіла, що її сина Анатолій Євдокинеко випустив новий альбом перед війною. На відміну від своєї знаменитої бабусі Софії Ротару, яка на п'ятий день після повномасштабного вторгнення приїхала в Київ, її онук Анатолій не такий сміливий і зробив натяк, що попри першу невдалу спробу, він таки втік з України

Анатолій Євдокименко, скриншот: Instagram Stories
Анатолій Євдокименко, скриншот: Instagram Stories

Жінка розповіла, що у розпал війни, 25 березня вийшов новий альбом Анатолія Євдокименко "Портал".

"Альбом "Портал" побачив світ 25.03.22. У повітрі давно витало передчуття трагедії, автор дихає цим повітрям і на тонкому рівні відчуває ці вібрації! Звучання наповнене тривогою, силою та незалежністю! Ритм зміцнює дух, пробуджує до творення!" - зазначила мама Анатолія.

У публікації вона розмістила фото сина та написала такий коментар:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Усі ми зіткнулися з явним, неприкритим злом. Зникли півтони... І все ж наші душі знаходять силу у вірі, істині, любові! За цей час увесь світ відчував єднання та був пов'язаний із незалежною українською душею! Віримо, що після мук і болю ми в силах створювати... ми знаходимо в собі сили жити, дихати на повні груди, любити, бачити краще в людях і вірити, завжди вірити в перемогу світла над темрявою!"

Нагадаємо, серце Софії Ротару не витримало після обстрілу Вінниці: навіть перейшла на українську мову

Як повідомляв "Знай.uа", Юрій Горбунов побачив, як сльози малюка зцілили Україну від Харкова до Криму: "Обов'язково..."

Знай.ua писав, онука Софії Ротару терміново лягла на обстеження, Євдокименко застрягла в Лос-Анджелесі: "У серпні буде 4"