Настя Каменських вже давно розпочала свою сольну кар'єру під псевдонімом NK. За цей час вона випустила велику кількість пісень та встигла захопити увагу іспаномовної публіки.

Але не лише співочою нишею повниться біографія дружини Потапа. Також дівчина займається і акторською кар'єрою. Так, вона мріє про премію Греммі, але що якщо це буде "Оскар"?

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

В одному з випусків шоу "Хто зверху" Настя Каменських стала учасницею жіночої комади на чолі з Лесею Нікітюк. У конкурсі "Правда/брехня" їй належало боротися з Сергієм Притулою та Настя розповіла наступну історію:

"Якось я знялася в епізодичній ролі в латиноамериканському серіалі, який називався "Таємнича пристрасть"".

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Сергію Притулі залишалося тільки сказати, чи це правда. Він вважав це брехнею, не без підказки Володимира Шумка, який сказав "Настя не вміє брехати". І мав рацію. Капітан чоловічої команди не заперечував, що їй могли запропонувати роль, проте через пандемію це швидше за все стало б неможливим, адже NK зовсім недавно вийшла на американський ринок.

"Мене звали ще до індійського серіалу, називали ще Туреччину та Індію. Але це ж класно, що я не вмію брехати. Якщо людина мені подобається, то вона це розуміє і я її обіймаю" - уклала Каменських і кинулася обіймати Сергія Притулу.

Нагадаємо, що Настя Каменських, поки Потапа немає поруч, влаштувала душевні посиденьки в Україні.

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських знайшла з ким обійнятись в Україні, поки Потап закордоном: "Таке тепле...".