Надія Мейхер (Грановська) здобула неймовірну популярність завдяки виступу у групі ВіаГра. Наразі дівчині 40 років, вона виховує трьох дітей, але її вигляд змушує чоловіків завмирати.

Надя стала учасницею жіночої команди в одному з випусків шоу "Хто зверху", провідними якого є Сергій Притула та Леся Нікітюк.

Там їй треба було заплутати свого суперника - актора і співака Ельдара Кабірова - розповівши історію про себе. Чоловікові залишалося сказати, чи це брехня.

Надія Мейхер, instagram.com/nadyameiher
Надія Мейхер, instagram.com/nadyameiher

Мейхер вирішила розповісти історію своєї другої вагітності, яка, за її словами, наклала серйозний відбиток на життя дівчини.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Після народження старшої доньки ( Анна Уржумцева, 10 років - прим.ред. ), моєї другої дитини, у мене виникли фобії. Одна з них - водіння автомобіля. Я дуже боялася водити і тепер їжджу з водієм і вкрай рідко сама".

Ельдар припустив, що це брехня і мав рацію.

*Ельдар Кабіров - суперфіналіст шоу "Х-фактор 5", де він виступав у складі тріо "XtriM". Брав участь в українському гумористичному телешоу під назвою "Ліга сміху" як актор команди "Заінька" у 2016 році та капітана команди "Луганська збірна" у 2018 році. Є солістом музичного гурту "30.02". 2019-го знявся в комедії "Папік".

Нагадаємо, що Надія Мейхер із "ВІА Гри" заговорила про зміни і зізналася, як на неї вплинула війна.

Раніше ми повідомляли, що Надя Мейхер "включила" свої жіночі чари і схвилювала уяву шикарними формами в прозорій блузі.