Продюсер "1+1" Володимир Завадюк зустрівся зі співачкою Надією Дорофєєвою, щоб обговорити важливе питання, яке хвилює багатьох українців. Про це він розповів на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Володимир Завадюк поділився, що не бачився з Надією Дорофєєвою досить тривалий термін і ось після її повернення до Києва у них випала така можливість. Знаменитості зробили спільне фото, на якому широко та щиро посміхаються.

Володимир Завадюк і Надя Дорофеєва, instagram.com/zavaduk
Володимир Завадюк і Надя Дорофеєва, instagram.com/zavaduk

Володимир Завадюк наголосив, що під час зустрічі вони з Надею не лише фотографувалися та ділилися емоціями, а й обговорювали серйозні теми, зокрема, такі як повернення шоу "Голос країни" на телеекрани українців.

"Зажмурилися. Не бачилися з часів благодійних матчів Динамо Київ. Вирішили поділитися з вами позитивом, який, безумовно, зараз дуже потрібен кожному з нас. Обговорюємо, чи повернеться "Голос країни" в ефір", - поділився Володимир Завадюк.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Зірки так і не відповіли, чи чекати на повернення шоу і лише заінтригували шанувальників. Варто зазначити, що українці одноголосно виступили "за", тому не можна виключати, що шоу знову з'явиться в ефірі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва засоромилася питання про Михайла Кацуріна, швидко забувши про Дантеса: "Чекав коханий?".

Також наш портал інформував, мама Кузьми Скрябіна впевнена, аварія у 2015 не була випадковістю, але довести нічого не може: "Не було на кого показати пальцем".

Крім того, наш портал повідомляв, Наталка Карпа заспівала про пекучий біль кожної українки, яка вірно чекає на свого чоловіка з війни: "З цим зіткнулися сотні тисяч сімей".