Відома українська артистка та травесті-діва Монро запам'яталася шанувальникам завдяки своїм епатажним образам, прямолінійності та неймовірній харизмі. У Instagram за її творчим та особистим життям стежить понад 80 тисяч людей.

Монро нещодавно буквально "наїхала" на Усика за його неоднозначні висловлювання про окупацію Криму, а зараз вона переключилася на співачку Олю Полякову, яка днями спалила свій кокошник і повністю відпустила своє минуле, пов'язане з росією.

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

Травесті-діва заявила, що спалення кокошника Полякової у прямому ефірі – це просто маніпуляція. Співачка нібито таким чином хотіла перевести стрілки, замістьтого, щоб визнати свої "грішки".

"Позиціонувала себе як блондинка всея Руси і тоді це добре продавалося", - влучно відзначила Монро.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Артистка впевнена, що Полякова влаштувала демонстративне шоу та публічно прокляла всіх окупантів, щоб заробити похвалу від українців. Проте Монро наголосила, що Оля не виступала у росії з 2014 року.

"До речі, кокошник не винен у тому, що ти хотіла слави і грошей", - підсумувала травесті-діва.

Скріншот з Insta Stories, Монро
Скріншот з Insta Stories, Монро

Раніше ми писали про те, що травесті-діва Монро згадала, як Усік "нагрішив" з окупацією Криму та війною: "Жінка блукала і повернулася додому..."

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова спалила свій кокошник, розпрощавшись із минулим, і прокляла окупантів: "Йому не місце тут, в Україні"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова поскаржилася на заморську сферу послуг та охоче залізла в целофан: "Чищу пір'я"