Відомий український співак Макс Барських вибрався прогулятися Києвом і поділився враженнями від "вилазки". Відповідне фото і пост він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Макс Барських із перших днів повномасштабної війни займав активну позицію. Він записався до лав ЗСУ, а потім вирушив у великий тур Європою, щоб зібрати гроші для України і після повернення додому він продовжує виступати на благодійних концертах. Останнім часом артист дуже рідко з'являється у соцмережах, але раптом перервав мовчання.

Макс Барських. Фото: скриншот Instagram
Макс Барських. Фото: скриншот Instagram

Так, Макс Барських поділився новим фото, зробленим під час прогулянки Києвом. Співак зазначив, що столиця швидко змінюється, як і люди. Він додав, що надихнувся, зустрічаючись поглядами звичайних перехожих і твердо впевнений у перемозі українського народу.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Київ змінюється на очах. Гуляючи по центральним вулицям, бачу такі різні обличчя з різних міст: стомлені, замріяні, але попри все очі світяться. В них горить надія та віра! Я приєднуюсь до цих відчуттів. Вірю, сподіваюсь і знаю, що за нами правда, а значить і перемога", - написав Макс Барських.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, лідер "Антитіл" Тарас Тополя розкрив подробиці знайомства з Мариною Бех, яка стала чемпіонкою Європи: "Дуже пишаємося".

Також наш портал інформував, Олег Скрипка після ранкових обстрілів збентежив у харківському метро глядачів: "Живемо у дивному світі, правда".

Крім того, ми писали, Вадим Олійник вирвався на відпочинок і похвалився дивовижними пейзажами: "Вперше бачу море".