Популярна блогерка з українського села Даша Євтух підкорила аудиторію своєю безпосередністю та простотою. Дівчина є дуже активною користувачкою соцмереж Instagram і TikTok, регулярно записує свої знамениті "розпаковки" і радує фанатів розважальним контентом.

Даша Євтух розмістила серію архівних фотографій із кулінарного шоу "МастерШеф". Блогерша брала участь у 11 сезоні, але вилетіла у 13 випуску, так і не дійшовши до перемоги. Однак вона встигла познайомитися з добрими людьми, один із них - Олександр Кривець, який якраз позує з нею на фото.

Скріншот із Instagram, Даша Євтух
Скріншот із Instagram, Даша Євтух

Дівчину не впізнати, візажисти і стилісти відмінно підготували її до зйомок. У кадрі на ній розкішна сукня, яка підкреслює всі вигини її апетитної фігури.

Блогерка зазначила, що вони разом з Олександром ненадовго перетворилися на Анджеліну Джолі та Бреда Пітта з фільму "Містер та місіс Сміт".

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Шанувальники почали сватати Дашу та її друга, а ще погодились з тим, що вони схожі на голлівудську парочку.

Коментарі - instagram.com/dashaevtukh_live/
Коментарі - instagram.com/dashaevtukh_live/

Коментарі - instagram.com/dashaevtukh_live/
Коментарі - instagram.com/dashaevtukh_live/

Раніше ми писали про те, щоб блогерка з села Даша Євтух у сміливих шортиках до блиску натерла свою малу, похитуючи стегнами: "Коли дуже хочеш заміж"

Як повідомляв Знай.ua, рецепт найпростішого, але дуже смачного "Наполеона" від блогерки Даші Євтух: тісто, крем і дрібка кохання

Також портал Знай.ua писав, що Даші Євтух хотіли "закрити рота" за правду про війну в Україні, але вона тільки осміліла: "Знала, що під загрозою"