Актриса «Основного інстинкту» Шерон Стоун розповіла, як їй вдається підтримувати форму у віці 64 років, маючи успішну кар'єру та трьох синів.

Дані кадри Шерон Стоун оприлюднила у своєму аканті в Instagram у розділі Stories.

Зірка поділилася в соцмережі приголомшливим зображенням поруч із дизайнером свічок Тіною Меннінг, Дженніфер Лазарус та стилістом Бренді Сноу.

Минулого року актриса розповіла журналу WSJ, як їй вдається підтримувати форму корабля та бристольську моду, маючи при цьому успішну кар'єру та трьох синів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

64-річна жінка сказала, що фруктовий сніданок, плавання в басейні, восьмигодинний нічний сон та прийняття ванн, наповнених арнікою та солями Мертвого моря, допомогли їй мати чудову форму.

Вона сказала: "Під час Covid… я почала вигадувати різні речі, які я щойно робила для себе. Я думаю, що присідання справді важливі. Якщо ви робите присідання щодня, це справді збере все ваше тіло. Замолоду я займалася бойовими мистецтвами. Я не тренувалася десятиліттями, але мені все ще подобається завдавати ударів".

Cкрін сторіс Шерон Стоун в Instagram
Cкрін сторіс Шерон Стоун в Instagram

Вона додала: "Мені дуже подобається плавати, і я вважаю, що батерфляй — ​​це справді відмінне загальне тренування для мене, і гребок, який справді працює для мого тіла загалом. Мені подобається займатися планкою, і я маю синів, тому ми влаштовуємо змагання з планки, щоб побачити, хто зможе протриматися найдовше… Вони можуть планувати півгодини".

Нагадаємо, зірка Голлівуду Шерон Стоун розповіла про свою несамовиту долю.

Как ранее сообщал портал "Знай", Шерон Стоун показала Володимиру Зеленському своє серце.