Зірку Келлі Макдональд запросили на шоу The One Show, щоб обговорити її нові проекти, і ведучий ВВС Джермейн Дженас не міг не запитати її про Гаррі Поттера.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Шотландська актриса знялася у феноменальній кінофраншизі у ролі Сірої дами, раніше відомої як Хелена Рейвенкло.

Ведучий ВВС Джермейн Дженас не міг не запитати її про її роботу над фільмом і про те, як це було працювати з Деніелом Редкліффом.

Він сказав: "Ви знялися у великому фільмі про Гаррі Поттера, і чи правда, що вам доводилося працювати з іншою версією Деніела?"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Келлі знялася у фільмі у ролі привиду
Келлі знялася у фільмі у ролі привиду

На що вона відповіла: "Ну, я працювала з Денієлом особисто, коли камера була на ньому, але тоді я мала багато зелених екранів, бо я була примарою, і мені потрібно було трохи політати. А потім я повернулася після того, як вони закінчили зйомки, тому вони мали картонну вирізку Деніела для мене, але я подумала, що це дійсно круто. Я була справді вражена, тому що я думала, що це справжній високобюджетний фільм, оскільки це не був шматок ізоленти або щось таке".

Також шанувальники зірки були раді бачити її на шоу.

Келлі розповіла про зйомки Гаррі Поттера
Келлі розповіла про зйомки Гаррі Поттера

Дехто жартував, як актриса вийшла зі "сплячки", щоб потрапити на програму.

Один написав: "Мама написала мені, щоб сказати мені, що Келлі буде на одному шоу завтра, і я просто думаю, що це смішно насправді".

Нагадаємо, новий акторський склад "Гаррі Поттер та Прокляте дитя" ввів фанатів у ступор.

Як раніше повідомляв портал "Знай", гра-приквел про Гаррі Поттера "Hogwarts Legacy" знову відкладено.