Дженніфер Флавін подала на розлучення після того, як вона та Сільвестр Сталлоне сильно посварилися через свого нового ротвейлера, повідомили джерела TMZ у середу, 24 серпня.

76-річний Сталлоне, мабуть, хотів, щоб пес, якого звуть Двайт, "захистив свою сім'ю". Однак Флавін не була згодна з додаванням до сім'ї ще одного собаки.

Замість піти на компроміс, вони "жорстоко дотримувалися своїх позицій".

Аргумент із проклятим собакою нібито призвів до "надзвичайно жаркої суперечки, яка порушила інші проблеми" в їхньому шлюбі, хоча на той час вона не здавалася "руйнівником шлюбу".

Сільвестр Сталлоне: скрін з відео
Сільвестр Сталлоне: скрін з відео

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На нещастя як для 54-річної Флавін, так і для їхнього шлюбу, зірка "Роккі" виграв суперечку і використала собаку для просування свого нового шоу "Король Талси", назвавши його на честь свого персонажа.

Представник Сталлоне не одразу відповів на запит Page Six про коментарі.

"Так неймовірно щасливий з моїм нещодавно придбаним чотирилапим другом 'Двайт', ім'я мого персонажа із Серії, продовжуйте бити і продовжувати гавкати!" - Написав Сталлоне в пості в Instagram, оголошеному раніше цього місяця.

Інший собака Сталлоне, Буткус, знаменитий бульмастиф із франшизи "Роккі", можливо, також був фактором їхніх сімейних проблем після того, як він закрив велике татуювання обличчя своєї дружини фотографією цуценя.

19 серпня Флавін подала заяву про розірвання їхнього 25-річного шлюбу в окрузі Палм-Біч, штат Флорида. У судових документах, отриманих Page Six, колишня модель заявила, що їхній союз "безповоротно зруйнований". Флавін також стверджувала, що її чоловік "навмисно розтратив, виснажив та/або розтратив сімейне майно".

Актор "Кріда" одружився з Флавін у травні 1997 року після знайомства в ресторані 10 років тому. Колишня пара має трьох доньоок: Софію, 25 років, Сікстіну, 24 роки, і Скарлету, 20 років.

Дольф Лундгрен, Джейсон Стетхем, Сильвестр Сталлоне і Олександр Онищенко
Дольф Лундгрен, Джейсон Стетхем, Сильвестр Сталлоне і Олександр Онищенко

Нагадаємо, що Сільвестр Сталлоне обрушився на Дольфа Лундгрена і продюсерів "ударами".

Раніше ми повідомляли, що Сільвестр Сталлоне згадав, як у юності мало не задушив найкращого друга.