Меган Маркл і принц Гаррі привітали нового члена сім'ї - бігля, врятованого з випробувальної лабораторії.

Собака на прізвисько Момма Міа була одним з 4000 біглєй, врятованих владою минулого місяця після закриття випробувальної лабораторії через численні порушення прав тварин. Було виявлено, що завод Envigo, який продавав цуценят для використання у фармацевтичних та біотехнологічних дослідженнях, утримував собак у жахливих умовах.

Багато собак були знайдені виснаженими і утримувалися в клітинах, де скупчилися фекалії та харчові відходи. У період із січня по липень минулого року в установі померло понад 300 цуценят.

Бігль, якого забрали Меган та Гаррі
Бігль, якого забрали Меган та Гаррі

Шеннон Кіт, адвокат з прав тварин, яка керує проектом "Свобода бігля" і дала притулок багатьом врятованим біглям, розповіла LA Times, що їй дзвонили з незареєстрованого номера, і вона гадки не мала, хто був на іншому кінці дроту.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Вона дзвонить на мій мобільний без визначника номера і каже: "Привіт, Шеннон, це Меган", - згадує Кіт. - Ми проговорили 30 хвилин, і я подумала: "Це Меган Фокс?""

Вона впізнала особу таємничого телефонувача тільки тоді, коли королівське подружжя здійснило стриманий візит у неробочий час, щоб побачити собак у будинку в долині Сан-Фернандо. Жодних фотографій зроблено не було, і пару супроводжували два охоронці. Міа була доставлена ​​туди разом із вісьмома її новонародженими цуценятами.

Меган Маркл, кадр із підкасту "Архетипи"
Меган Маркл, кадр із підкасту "Архетипи"

Кіт додала, що на відміну від більшості людей, які хочуть завести цуценят, Маркл хотіла допомогти дорослому собаці.

Активістка із захисту прав тварин каже, що акторка "Форс-мажорів" взяла Мію на руки та оголосила: "Ми її усиновлюємо. Ні, ми не хочемо маленького цуценя... Нам потрібні ті, кому ми можемо допомогти, хто старший".

Представник Маркл повідомив The LA Times, що герцогиня читала про закриття дослідницького заводу Envigo та хотіла допомогти.

Кіт поділилася, що коли пара вийшла з притулку, принц Гаррі запитав, чи є у Мії "улюблена іграшка або щось таке".

7-річна бігль поїхала з іграшкою-лисою у свій новий розкішний будинок у Монтесіто, де вона приєднається до Гаю та чорного лабрадора на ім'я Пула.

Меган Маркл та принц Гаррі, скріншот з відео
Меган Маркл та принц Гаррі, скріншот з відео

Нагадаємо, що Меган Маркл і принц Гаррі вирішили повернутися до Англії: вересень буде довгоочікуваним для Єлизавети II.

Раніше ми повідомляли, що королівські сварки між принцом Гаррі, Вільямом та Єлизаветою II досягають кипіння.