Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та популярна актриса Ксенія Мішина показала, як насолоджується краєвидами, катаючись у компанії юного красеня. Відповідними кадрами вона поділилася у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Ксенія Мішина не лише успішна актриса, а й чудова мама. Вона намагається приділяти дуже багато вільного часу синові Платону. Зірка часто хвалиться перед шанувальниками, якого галантного та доброго виховує хлопчика.

Ксенія Мішина. Фото: скриншот Instagram
Ксенія Мішина. Фото: скриншот Instagram

Так, цього разу Ксенія Мішина показала, як катається набережною, милуючись заходом сонця в компанії юного красеня - Платона. Він зголосився зробити мамі приємно і взяв на себе роль її особистого водія, а Ксенія Мішина не втрималася, що не показати цей чудовий момент фанатам.

Ксенія Мішина. Фото: скрін instagram stories
Ксенія Мішина. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Чекайте на справжню лавину подорожчань: що підніметься у ціні через зростання тарифів і валютного курсу "Газмережі" закликали по-новому платити за доставку газу: що потрібно знати споживачам При споживанні до 100 кВт/год – тариф нижчий? У YASNO пояснили важливий нюанс Українців змусять підписати договір: кого скоро торкнеться
Показати ще

"Взяли тарантайку та крутого водія. Можливо такі мої сторіс не в тему, але дуже хочеться поділитися з вами прекрасними видами", - зазначила Ксенія Мішина.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ксенія Мішина з "Холостячки" розкрила нюанси виховання сина Платона: "Виростити чоловіка із найбільшої літери у світі - це завдання не з легких".

Також наш портал інформував, Слава Камінська з "НеАнгелів" замість вишиванки одягла патріотичний купальник для ЗСУ та розлютила передплатників: "Настільки тупе фото".

Крім того, наш портал інформував, Оля Полякова прочинила завісу зіркового життя і показала те, що не потрапляє в кадр: "Військові будні артиста".