Відомий актор із серіалу "Слід", триразовий чемпіон України зі стриптизу та учасник шоу "Танцюють всі" Олексій Суровцев під час війни рятує тварин, називає себе "бородатою котомамцею" і ще не забуває підтримувати дух своїх земляків. У Instagram за ним слідкує понад 100 тисяч людей.

Олексій Суровцев в ексклюзивному інтерв'ю для "ЖВЛ" розкрив подробиці свого особистого життя та відповів, хто зараз посідає особливе місце у його серці.

Олексій Суровцев, фото: Instagram
Олексій Суровцев, фото: Instagram

Виявилося, що артист вже не холостяк. Олексій підтвердив, що возз'єднався зі своєю другою колишньою дружиною, з якою колись розлучився після 12 років шлюбу.

"Вже не холостяк. Офіційно холостий, але в мене кохання. Я повернувся до дружини, до Ксенії і ми зараз разом. Це та людина, з якою я хочу зустріти старість", - зізнався Суровцев.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Олексій Суровцев із дружиною Ксенією, фото з Instagram
Олексій Суровцев із дружиною Ксенією, фото з Instagram

Ксенія є 10-кратною чемпіонкою України з еротичного танцю. Хоча Олексію було важко в розлуці з дружиною, він заявив, що розлучення було потрібне обом.

"Це розлучення - він нам дуже потрібен був. Тому що вона змінилася, я дуже змінився. Я просто відчув, що я хочу бути з нею", - поділився артист.

Раніше ми писали про те, що актор серіалу "Слід" Олексій Суровцев розповів правду про Світлану Лободу: "Мені подзвонили і говорять..."

Як повідомляв Знай.ua, чемпіон України зі стриптизу Олексій Суровцев відмовився допомагати людям, знайшовши їм заміну: "Побачив оголошення"

Також портал Знай.ua писав, що красунчик з серіалу "Слід" Олексій Суровцев згадав своє минуле в Москві: "Є хлопці з Маріуполя, які..."