Популярна українська виконавиця Тіна Кароль виступила перед воїнами ЗСУ у чарівному вбранні та викликала непідробне захоплення у шанувальників. Фото з концерту зірка опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Тіна Кароль із перших днів повномасштабного вторгнення робить все, щоб підтримати українців у цей складний період. Зокрема вона дарує позитив та тепло за допомогою своєї творчості та виступає не лише для пересічних українців, а й для героїв, які захищають країну ціною власних життів.

Тіна Кароль. Фото: скрин відео
Тіна Кароль. Фото: скрин відео

Так, Тіна Кароль вкотре виступила для воїнів ЗСУ. Для концерту зірка обрала ніжну та стильну довгу сукню "у квіточку", в якій нагадала якусь казкову героїню діснеївських мультфільмів.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Шанувальники захопилися виконавицею, її вбранням і не байдужістю до того, що відбувається. Вони наголосили, що деяким іншим артистам треба брати з неї приклад, втім, кому саме не уточнили.

"Молодець, так одягнена красиво, сукня красива, і сама дуже красива", "Тіна, Ви робите велику справу. Деяким чоловікам-артистам потрібно брати з Вас приклад", "Тіночка, ви маленька героїчна фея. Ви робите хорошу справу, ви надихаєте наших захисників, своїми концертами на Перемогу, підтримуєте їхній бойовий дух!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін facebook
Коментарі. Фото: скрін facebook

Раніше портал Знай повідомляв, Тіна Кароль повернулася в Україну та похвалилася гарячими булочками: "Українці неймовірні".

Також наш портал інформував, Ірина Федишин видерлася на танк і показала свою головну гордість: "Історія повторюється".

Крім того, ми писали, Лобода захотіла побігати через поганий настрій, але її виманили напитися: "Вино та кіт..."