Співачка Брітні Спірс довела своїх шанувальників до нервового зриву, коли вона повернулася до публікації непристойних знімків у соціальних мережах. Вона повністю роздяглася, позуючи тільки в білому простирадлі.

Відповідні кадри Брітні Спірс розмістила на своїй сторінці у Twitter.

41-річна Брітні повернулася до соціальних мереж і продовжує ділитися пікантними відео та фотографіями, на яких вона роздягається догола. Однак тепер вона публікує непристойний контент у Twitter, а не в Instagram, оскільки її сторінку заблоковано або видалено.

Скрін сторінки Брітні Спірс в Instagram
Скрін сторінки Брітні Спірс в Instagram

На новому сміливому знімку, опублікованому в Твіттері, Брітні роздяглася і стиснула свої активи, щоб захистити свою скромність, коли вона позувала без спідньої білизни.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Блондинка дозволила своїм знаменитим кучерям впасти їй на плечі, коли вона тліла перед камерою, позуючи на уступі, залишаючи своїх шанувальників збудженими.

Скрін посту Брітні Спірс у Twitter
Скрін посту Брітні Спірс у Twitter

Брітні виглядала надзвичайно, коли вона продемонструвала свій прес і вражаюче декольте на чудових знімках, коли її шанувальники поспішили поділитися своїми компліментами.

Нова фотографія Брітні з'явилася після того, як вона випустила свій перший новий сингл з 2016 року, оскільки співпрацювала з музичною іконою Елтоном Джоном.

Виступаючи перед релізом, Брітні сказала: "Чортово круто, що я співаю з одним із найкласичніших чоловіків нашого часу. Я трохи приголомшена… для мене це дуже важливо!"

Як раніше повідомляв портал "Знай", Брітні Спірс на шпильках зняла одяг для вульгарного видовища.