Під час свого виступу на Virgin Radio 27 серпня автор пояснила, чому вона не була показана у програмі "20-річчя Гаррі Поттера: Повернення до Хогвартсу ", яка дебютувала 1 січня на каналі HBO Max.

"Мене попросили взяти участь у цьому, і я вирішила, що не хочу цього робити ", - сказала вона ведучому Грему Нортону в кліпі, завантаженому на YouTube. - Я думала, що йдеться більше про фільми, ніж книги, цілком справедливо. Ось про що була річниця”.

"Ніхто не говорив не робити цього... Мене попросили зробити це, і я вирішила не робити" , - додала 57-річна Роулінг.

Джоан Роулінг. Фото: скрін youtube
Джоан Роулінг. Фото: скрін youtube

В іншому місці розмови Джоан також обговорила свої стосунки із соціальними мережами. Раніше цього місяця їй загрожували смертю після того, як вона висловила стурбованість з приводу інциденту з ножовим пораненням Салмана Рушді.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Я намагаюся вести себе в мережі так, як хотіла б, щоб поводилися інші... Я ніколи нікому не погрожувала , - сказала вона Грем під час інтерв'ю. - Я, звичайно, не хотіла б, щоб хтось ходив у їхні будинки або щось таке".

"Соціальні мережі можуть бути дуже потішними, і мені подобається їхній аспект суперечки в пабі. Це може бути забавним заняттям…,- продовжила вона. - Тепер у мене з ними стосунки любові-ненависті. Я можу з радістю прожити кілька днів, не вплутуючись у віртуальну бійку в пабі" .

Роулінг розкритикувалася в червні 2020 року, коли в серії твітів вона підтримала антитрансгендерні настрої. Хоча вона заперечувала, що її погляди на фемінізм є трансфобними, вона подвоїла свої суперечливі погляди в довгому есе, опублікованому на її веб-сайті через кілька днів.

Зірки "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф, Емма Вотсон і Руперт Грінт висловилися проти різко критикованих зауважень Роулінг про трансгендерну спільноту.

Скрін, відео YouTube "Гаррі Поттер"
Скрін, відео YouTube "Гаррі Поттер"

Нагадаємо, що Джоан Роулінг висунули абсурдне звинувачення. Винні гобліни з "Гаррі Поттера"?

Раніше ми повідомляли, що новий серіал про пригоди Гаррі Поттера може зламати мозок навіть Джоан Роулінг.