Українська співачка СолоХа (справжнє ім'я – Тереза ​​Балашова) славиться своїми яскравими образами та зовнішністю кароокої Барбі. Крім творчої діяльності артистка також активно розвиває акаунт у Instagram і регулярно розміщує свіжі публікації. За нею слідкує близько 300 тисяч людей.

СолоХа написала пост після свого концертного туру, до якого увійшли безліч міст Європи та України: Варшава, Київ, Мілан, Цюріх, Перемишль та Львів. Зірка зазначила, що це була та ще пригода і вона ніколи не забуде її.

Скріншот з Instagram, СолоХа
Скріншот з Instagram, СолоХа

Також Тереза ​​зазначила, що місія артиста, особливо у воєнний час – це дарувати радість і надихати шанувальників, а вона зі своєю командою впоралася з цим на відмінно.

"Я не забуду зустрічі та обійми з моїми друзями, яких давно не бачила - моє серце завжди відкрите для них", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

СолоХа зустріла на своєму шляху чудових поляків, швейцарів та своїх земляків, які були змушені покинути рідні будинки через війну з росією.

"А ще й були пригоди з "сербською мафією" та шахраями 🤣 Але про це трішки пізніше ..)) Порядність, моральність та гідність завжди перемагають усіляку нечисть ☝🏾😝", - заінтригувала артистка.

Раніше ми писали про те, що СолоХа "найняла" міцних хлопців для охорони перед концертом: "Хвилюються, щоб такої краси не вкрали"

Як повідомляв Знай.ua, СолоХа в коротенькій сукні підняла військовим бойовий дух, і не тільки його: "Від цих ніжок не можу відвести очей"

Також портал Знай.ua писав, що СолоХа пережила зраду друзів, які показали справжню особу під час війни: "Знаходилася у страшному стресі"