Мирослава Карпович – 36-річна російська актриса, яка народилася в Бердянську, але побудувала свою кар'єру в рф. Українці можуть пам'ятати її за роль безрозсудної Маші у відомому серіалі про 5 сестер "Татусеві доньки".

Маша, як і багато артистів, які працюють у росії, не підтримала Україну у війні, яку почав путін і їй абсолютно начхати на смерті земляків. Але, як кажуть, земля кругла, і зараз Мирослава сидить із розбитим серцем.

Маша - Мирослава Карпович
Маша - Мирослава Карпович

Відомий російський актор Павло Прилучний, який прославився завдяки серіалу "Мажор" днями одружився. Його обраницею стала акторка Зепюр Брутян. То до чого ж тут Карпович? А річ у тому, що Прилучний таємно зустрічався з Мирославою, але знаменитості ці чутки ніяк не коментували.

Але водночас у Мережі почало з'являтися дедалі більше доказів любовного зв'язку. Спочатку пара була помічена на відпочинку в Криму, потім Прилучний влаштував романтичний сюрприз на честь дня народження зірки серіалу "Татусеві дочки".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Павло Прилучний і Агата Муценієце
Павло Прилучний і Агата Муценієце

І тут несподівано актор одружується зовсім з іншою дівчиною. Як він пояснював Карпович стало відомо після його інтерв'ю Надії Стрілець. Але актор відверто принизив колишню пасію.

"Ми ніколи не говорили, що ми хлопець з дівчиною. Це ЗМІ писали. Міра — чудова людина, вона приголомшливе дівчина. Я її знаю дуже давно, вона мені дуже допомогла свого часу. На той момент ми були потрібні один одному. Але ми ніколи не говорили і ніде не виставляли, що ми хлопець із дівчиною. ЗМІ це вирішили розбомбити. Мені так шкода дівчинку, тому що вона стільки натерпілася, стільки гівна писали" , - відповів Прилучний.

Нагадаємо, що зірка "Татусевих доньок" Миру Карпович згадала, як випадково перебрала на зйомках.

Раніше ми повідомляли, що Міра Карпович із "Татусевих доньок" розповіла про стосунки з "сестрами": "Пили, курили, було все..."