Українська "Холостячка" та співачка Злата Огнєвіч знову звернула увагу шанувальників на важкі умови, в яких щодня живуть наші воїни, захищаючи нас від рашистів, які вирішили відібрати нашу свободу та незалежність.

Особливу увагу виконавиця приділяла та приділяє бійцям, які понад два місяці тримали оборону Маріуполя. Але зараз, на тлі новин про контрнаступ ЗСУ на південному напрямку, Злата нагадала про ціну майбутньої перемоги.

Злата Огнєвіч, фото з Instagram
Злата Огнєвіч, фото з Instagram

"Продовжуємо вірити, допомагати, донатити на ЗСУ Ціна, яку Україна щодня платить за перемогу... артобстріли, сон у бліндажах (або взагалі без сну на нулі...), надлюдські умови. .. герої, що йдуть у вічність. А ще герої, які повернуться на святкування Перемоги. Тому що Україна належить нам", - пише Злата Огнєвіч у Instagram Stories.

На знімку з'явився хлопець, військовослужбовець, у якого постраждала особа від уламків.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram Stories
Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram Stories

До цього Злата Огнєвіч розповідала, як щорічно відбувається медичне обстеження на наявність проблем із жіночим здоров'ям. Профілактика - це дуже важливо, щоб не "проспати" серйозні зміни в організмі, які можуть призвести до біди.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч зачарувала українців чуттєвим голосом - чесно, ніжно і без "фанери": "Магія"

Як повідомляв "Знай.uа", Даніель Салем, поки дружина з дочкою за кордоном, пристрасно припав до Злати Огнєвіч

Знай.ua писав, Злата Огнєвіч з "Холостячки" несподівано зізналася в коханні: "Я хочу, щоб скоріше"