Популярний та доволі скандальний блогер з України Олександр Волошин, який є нареченим співачки Анни Трінчер, презентував шанувальникам нову творчу роботу "В голові туман".

Про прем'єру Волошин розповів у своєму Instagram, де за ним стежить понад 620 тисяч людей. Пісню він випустив українською мовою, хоча до цього по мережі "гуляв" сніппет російською, але фанати зраділи такій версії. Блогер заспівав про почуття та невзаємне кохання.

Анна Трінчер і Волошин, фото з Instagram
Анна Трінчер і Волошин, фото з Instagram

"Слухайте українців – підтримуйте нашу країну!" - закликав Олександр.

До перегляду доступний також кліп, якщо його можна назвати, в якому знялася велика масовка. З перших секунд можна почути відому пісню "Вітер з моря дув", а потім у кадрі Волошин при натовпі спалює її автора - співачку Наталі. Точніше, її портрет на плакаті.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Раніше фанати зазначали, що його новий трек схожий саме на пісню Наталі.

Волошин, скріншот з відео
Волошин, скріншот з відео

Блогер вклав великий посил у своє відео. Він хоче достукатися до тих українців, які продовжують слухати російських артистів, тим самим спонсоруючи війну. Адже вони платять податки, за які росія закуповує зброю і так далі.

Примітно, що його наречена Анна Трінчер не брала участі у зйомках, проте перед прем'єрою підтримала коханого у своєму Instagram.

Фанати теж підтримали блогера та оцінили його творчу роботу.

Коментарі - instagram.com/voloshyn_xx/
Коментарі - instagram.com/voloshyn_xx/

Раніше ми писали про те, що наречений Анни Трінчер Волошин вкрав пісню? Українці пригадали йому, на що схожий його хіт

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер при багатотисячному натовпі розкрила всьому світу правду про тероризм росії: "Ми повинні кричати про це"

Також портал Знай.ua писав, що наречений Анни Трінчер Волошин позбавив красуню великих грошей на "дурній" суперечці: "Просрав..."