Зірка 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" Анна Богдан активно спілкуються з шанувальниками на сторінках власних блогів в соціальній мережі instagram. Анні вдалося зібрати 241 тисячу шанувальників, які з нетерпінням чекають від неї новим про особисте життя

Анна Богдан, скриншот: Instagram Stories
Анна Богдан, скриншот: Instagram Stories

Не секрет, що після проєкту пара довго не втрималась та вони офіційно розлучилися. З початком повномасштабного вторгнення Михайло взагалі зник з інформаційного простору, а шанувальники запідозрили, що холостяк втік з країни. Проте Михайло відновив спілкування з шанувальниками та пообіцяв більше розповідати про себе.

Як відомо, вона виїжджала за кордон та навіть радила підписникам, як правильно оформити візу до Великої Британії, ще два тижні провела на відпочинку у Хорватії.

Після того, як вона повернулася в Україну, її навіть бачили в обіймах Михайла, а сама вона зізналася у соціальний мережі, що радіє столичним заторам - значить життя повертається.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нещодавно зірка у сторіс поділилася секретом свої стрункої фігури. як виявилось, вона трохи набрала зайвого.

Вона розмістила своє селфі у тоненьких трусиках та маєчці й написала на ньому:

"Добрий ранок. Вже більше неділі ви запитуєте у мене, як я схудла та намагаюсь худіти. Я тільки виключила зі свого раціону все солодке".

Анна Богдан, скриншот: Instagram Stories
Анна Богдан, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Михайло Заливако з "Холостячки" відповів на звинувачення у втечі з України: "Дякую, що привітали з поверненням"

Як повідомляв "Знай.uа", Юля "Зайка" показала, як любляче про неї піклується хлопець в Італії: "Холостяк" Заливако в прольоті.

Знай.ua писав, Анна Богдан, що кинула "Холостяка" Заливака, змінила коханого на краси Хорватії: "Про війну вже забула"