Співачка Анастасія Кочетова, на сценічне ім'я MamaRika, активно спілкується з шанувальниками в соціальних мережах та через ЗМІ. Вона розповідає подробиці особистого та творчого життя. За її акаунтом стежать 472 тисячі підписників

MamaRika, скриншот: Instagram
MamaRika, скриншот: Instagram

Зокрема відомо, що співачка народилася в Червонограді, Львівська область. А під Києвом її сім'я знімає будинок який пережив окупацію. На щастя їх помешкання сильно не постраждав. Вони повернулися до Київської області де й мешкали, аж поки не відправили всією сім'єю за кордон на гастролі.

А нещодавно вона повідомила. що разом з чоловіком на маленькім синочком виїхала на гастролі за кордон. Факт того, що її чоловік теж виїхав обурив підписників. Як відомо, через воєнний стан чоловіків е випускають за кордон, а тут зірки без обмежень подорожують, ніби нічого не відбувається.

Розставити крапки над "і" Настя вирішила в інтерв'ю 24 каналу, яке вийшло в соціальній мережі youtube. Вона розповіла, що не в їх правилах тікати з країни всією сім'єю. Як відомо, під час окупації Київської області вона з чоловіком та дитиною не виїжджала за кордон.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А зараз вони вирушили в подорож з благодійними концертами. Як зізналася співачка, таких пропозицій в них накопичилося достатньо, то ж вони відправились у гастрольний тур. До речі, її чоловіка випустили легально через Міністерство культури, яке надало дозвіл.

Сергій Середа зараз є ведучим її концертів та допомагає з організацією виступів. Також співачка поскаржилась на умови, в яких їм доводиться жити під час гастролей.

Нагадаємо, MamaRika розповіла про найбільшу у світі любов: "Ми зробимо все".

До слова, MamaRika не втрималася, показавши правду про українських красунь: війна через них.

Раніше ми писали, що MamaRika поскаржилася на проблеми зі здоров'ям, довелося лягати в лікарню: "Організм здає"