Герцогиня Сассекськая вітала поп-ікону у своєму підкасті "Архетипи" 30 серпня, і під час бесіди дві міжрасові зірки обговорили труднощі з натуральним волоссям у Голлівуді.

Говорячи про свій відеокліп 1993 року на "Dreamlover", Кері згадувала: "Люди говорили: "дівчина по сусідству"... тому що в мені також була ця двозначність у расовому відношенні, яка підживлювала це і ці кучері".

53-річна володарка премії "Греммі" продовжила: "Ось у чому справа: вони не знали, як укладати моє волосся, тому що, якби це був білий перукар, який ніколи не мав справу з текстурованим волоссям, вони, як правило, робили б це по-іншому... І моє волосся було б таким: "Ти не зробиш цього!"."

Мерайя Кері, фото instagram.com/mariahcarey
Мерайя Кері, фото instagram.com/mariahcarey

За її словами, навіть якщо Кері давали перукаря, який працював виключно з натуральними пасмами, використовувалося дуже велика кількістю продукту для укладання волосся, через що збільшувалася вага зачіски.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

41-річна Маркл сказала, що в минулому їй також доводилося стикатися з тим, що її волосся "розчісувалося" через "таку велику кількість жиру для волосся", коли професіонали намагалися "пригладити це коріння".

Меган Маркл, кадр із підкасту "Архетипи"
Меган Маркл, кадр із підкасту "Архетипи"

Для обох жінок ці розчарування виходили за рамки їхньої роботи: Кері згадувала, що ніхто не знав, як зробити їй зачіску, навіть коли вона була маленькою дівчинкою, коли росла з білою матір'ю та темношкірим батьком.

"Я думаю, що іноді, коли все навпаки, ви отримуєте перевагу від того, хто має справу з текстурованим волоссям" , - додала виконавиця "Obsess".

Нагадаємо, що Меган Маркл знову зганьбила принца Гаррі і розповіла, як син Арчі мало не згорів під час пожежі.

Раніше ми повідомляли, що принц Гаррі та Меган Маркл усиновили 7-річну дівчинку, з якої знущалися.