Раніше ми розповідали вам про те, що Алла Пугачова збирається повернутися з дітьми до Росії перед початком нового навчального року.

Її чоловік Максим Галкін тепер навряд чи наважиться приїхати в ту країну, яку принижує повністю, у зв'язку з повномасштабною війною, яку розпочали рашисти 24 лютого 2022 року.

Пугачова та Галкін, фото з вільних джерел
Пугачова та Галкін, фото з вільних джерел

На подібні новини не могла не відповісти колишня подруга Алли Пугачової Надія Бабкіна, які донедавна ще мали теплі стосунки. Але згодом артистка, що залишилася в країні-агресорі, запитувала себе - як Примадонна взагалі могла втекти, коли отримувала там шалену підтримку від держави.

А зараз Надія Бабкіна зайшла ще далі... хоч і спочатку підтримувала вбивство українців. 72-річна пенсіонерка дозволила собі приїхати до Маріуполя, разом із пісенним "війском" і, звичайно ж, з ботоксом на обличчі. В інтернеті є зроблене фото, яке опублікував провідний Андрій Бєдняков... біля Маріупольського драмтеатру, на який кілька місяців тому було випущено російську бомбу... у якому загинуло понад 300 людей, які ховалися від російської агресії.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, Максима Галкіна прибрали з чорного списку Мінкультури: більше не в одному ганебному "човні" з Бабкіною та Соловйовим

Як повідомляв "Знай.uа", "подруга" Пугачової Надія Бабкіна накинулася на дружину Макса Галкіна через втечу до Ізраїлю: "А у мене ось немає"

Знай.uа писав, Надія Бабкіна після вечірки з друзями уявила себе Тарзаном і випала з вікна: "Прокинулася спрага пригод"