Макс Барських - відомий український виконавець, який з 24 лютого 2022 року перебував у Києві, який висловив однозначну позицію на підтримку своєї батьківщини, незважаючи на періодичні концерти для росіян, які проходили до повномасштабної війни.

Наразі він згадав 1 вересня і рідний Херсон, де він побував у 2019 році, відвідавши Таврійський ліцей мистецтв та Навчально-естетичний комплекс "Художня школа". Він там навчався.

Макс Барських, фото: Instagram
Макс Барських, фото: Instagram

"Саме того дня, коли діти по всій Україні повинні йти до школи. Єдина моя мрія сьогодні, а я вірю, що вона обов'язково збудеться, це право кожної дитини на вільну освіту у мирний час під спокійним небом ! Херсон – це Україна, так було, є і завжди буде", - пише Макс Барських.

І він безперечно має рацію. Зараз важливо дотримуватися спокою та відключити "ейфорію" від однієї лише новини, що воїни ЗСУ пішли у наступ на південній ділянці фронту. Звільнення окупованих територій відбувається не так швидко, як хотілося б. Але наші люди там обов'язково дочекаються приходу українських захисників.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Макс Барських. Фото: скрін youtube
Макс Барських. Фото: скрін youtube

"Таке відео, дуже мило і щиро", "31.08 були на вашому концерті, в ліцеї ми тренували гімнасток... все буде", "Кожний куточок знайомий. Як боляче...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Макс Барських показав, як його відчули в Казахстані після "пропаганди": "Як це приємно"

Як повідомляв "Знай.uа", Макс Барських похвалився досягненням, яке викликає почуття гордості: "Це показник"

Знай.uа писав, Макс Барських разом з Колою, Роксоланою та гуртом Tvorchi заспівали спільну композицію: "Музична хвиля"