Одна з успішних українських блогерок, якій вдалося заробити на соціальній мережі та відкрити власний бізнес, Саша Бо, справжнє ім'я Олександра Пустовіт, зараз активно розвиває свій блог, який присвячений жіночій тематиці: діти, сім'я, краса, здоров'я. За її життям стежить 1,8 млн підписників

Саша Бо, скриншот: Instagram Stories
Саша Бо, скриншот: Instagram Stories

Олександра - щаслива мама двох дітей. Вона поділилась у соціальній мережі радісною новиною, що замість дитячого садка вона відправляє старшого сина Даню, якому ще не виповнилося й 6 років замість дитячого садка до школи.

Як стало відомо, хлопчику лише 6 вересня виповниться 6 років й дбайлива матуся не поспішала відправляти малюка на навчання. Адже він ще повинен був пройти курс підготовки до школи. Проте вихователі сказали, що Дані нудно на заняттях у садочку, він швидко з ними справляється, тому порадили записати хлопчика відразу до школи.

Не довго думаючи, Саша записала сина до приватної школи та зауважила, що не хоче втрачати рік. Й 1 вересня Олександра показала, як відвела сина до приватної школи разом з нареченим Платоном.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Варто зазначити, що восени у блогерки відбудеться ще одна важлива подія - вона стане дружино. Коли саме відбудеться весілля з її нареченим Платоном поки невідомо.

Син Саші Бо, скриншот: Instagram Stories
Син Саші Бо, скриншот: Instagram Stories