Меган Фокс перетворила свою зовнішність перед своїм новим фільмом "Джонні та Клайд", в якому вона грає кримінального авторитету.

Цю публікацію надали на порталі DailyStar"

У рекламному кадрі нового трилера Меган "Джонні та Клайд" 36-річна красуня виглядала неймовірно, коли дивилася в камеру своїми пронизливими очима.

З платиновим сивим волоссям, що спадало на плечі і спину, Меган стояла у фіолетовому платті і тримала величезний пістолет.

Дивлячись на світи далеко від свого звичайного "я", Меган зазвичай ходила з темним волоссям, стилізованим під покер, і обрамляють її обличчя.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Новий образ з'являється, коли вона бере на себе роль Алани у новому трилері, який має бути випущений наприкінці цього року.

Меган Фокс: скрін із соцмережі
Меган Фокс: скрін із соцмережі

У жовтні минулого року вона порадувала фанатів яскравим селфі у сірій сукні, яка, швидше за все, була знята під час зйомок фільму.

Тоді вона влаштувала бурю, а потім опублікувала в Instagram повідомлення з підписом: "Ось як виглядає дочка диявола. # JohnnyAndClyde. Весною 2022 року".

Шанувальники божеволіли в розділі коментарів, хвалюючи її новий образ, тоді як інші порівнювали її з Кім Кардаш'ян.

Написавши у розділі коментарів, один фанат, здавалося, був проти, коли написав: "Краще б це була перука, інакше я подам до суду на того, хто зробив це з вами, королева".

Як раніше повідомляв портал "Знай", Меган Фокс та Кортні Кардаш'ян без штанів дістали мови та зробили "це" прямо на унітазі.

Нагадаємо, смілива Меган Фокс без бюстгальтера дебютує з новим епічним перетворенням.