Кортні Кардаш'ян назвала себе «моторошною», завантаживши фотографії для своїх 195 мільйонів відданих підписників після дивних знімків у чоловічому туалеті.

Дані кадри Кортні Кардаш'ян надала на своїй сторінці в Instagram.

Кортні вирушила в Instagram, щоб додати кілька знімків у свою історію, і поділилася групою фотографій у своїй основній стрічці, але залишила шанувальників спантеличеними місцем її фотосесії.

Сестра Кім Кардаш'ян позувала в довгій рожевій сукні з високим розрізом до стегна, який оголював її праву ногу.

Вона продемонструвала свої чорні туфлі на шпильках, коли позувала, повернувши своє тіло на бік, її гладке чорне волосся було розділене проділом посередині.

Популярні новини зараз
Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Кортні Кардаш'ян: скрін з відео
Кортні Кардаш'ян: скрін з відео

Мати трьох дітей дивилася в далечінь, приймаючи незвичне становище перед білою стіною з пісуарами.

Вона написала: «Супер моторошна леді» і додала смайлик.

На іншому знімку вона повернулася до камери, що створило ефект розмиття, коли вона розкинула волосся по плечах.

Кортні також завантажила пост у свою сітку, де можна було побачити, як вона позує, поклавши руку на стіну і пильно дивившись в камеру.

На наступному знімку вона йшла разом зі своїм чоловіком, зіркою Blink-182 Тревіс Баркер, коли вони пробиралися за лаштунки.

На ньому був чорний комбінезон, білий джемпер, затемнені сонцезахисні окуляри і намисто з шипами, а Кортні йшла пліч-о-пліч поруч з ним.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кортні Кардаш'ян у тугому купальнику виставила свою мокру "мідію" великим планом.

Нагадаємо, Кортні Кардаш'ян перетворилася на двійника своєї сестри Кендал Дженнер.