Американська зірка Емілі Ратаковські підняла температуру, коли супермодель продемонструвала свої вбивчі вигини у повністю оголеному кліпі, демонструючи свіжі синці.

Відповідний кадр Емілі Ратаковські надала на своїй сторінці в Instagram Stories.

І справедливо сказати, що її останній пост нічим не відрізняється після того, як Емілі Ратаковські підняла температуру, коли вона роздяглася до дня народження у сміливому кліпі.

У середу (31 серпня) 31-річна голлівудська зірка струснула своїх 29,5 мільйона підписників, продемонструвавши свої «бойові рани» після відвідин концерту Bad Bunny.

Скрін посту Емілі Ратаковські у Instagram
Скрін посту Емілі Ратаковські у Instagram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Красуня-брюнетка викликала бурю, оскільки вона ризикувала незграбною несправністю, коли вона поділилася 10-секундним кліпом, на якому вона повністю оголена, а її довгі локони ледь прикривають її скромність.

Її бачили, що стоїть осторонь у своїй білосніжній спальні перед дзеркалом у підлогу, коли вона хвалилася розквітаючим синцем стегнової кістки після бурхливої ​​ночі на концерті.

Скрін посту Емілі Ратаковські у Instagram
Скрін посту Емілі Ратаковські у Instagram

Популярна модель підписала пост: «Важкі бойові кролячі рани», коли вона збільшила синець, що росте, на боці стегна у знімку з рейтингом X.

Це сталося після того, як американська актриса поділилася деякими закулісними знімками її та її подруги на зірковому концерті у понеділок.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Емілі Ратаковські зірвала ліфчик і зізналася у коханні сивому незнайомцю.

Нагадаємо, пустотлива Емілі Ратаковські зірвала з себе весь одяг для зухвалого оголеного шоу.