Королівський експерт Кінсі Шофілд заявила, що принц Гаррі щиро «стурбований» безпекою своєї сім'ї, якщо вони повернуться до Великобританії.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

37-річний герцог Сассекський пішов з посади старшого працюючого члена королівської семи і переїхав до Каліфорнії в 2020 році разом зі своєю дружиною Меган Маркл, при цьому пара відмовилася від свого права на безпеку, яку фінансує держава.

Однак, принц виявився втягнутим у юридичні проблеми після того, як міністерство внутрішніх справ відмовило йому в оплаті власної поліцейської охорони під час його візиту до Великобританії.

Але, незважаючи на чутки про скептицизм щодо його передбачуваних мотивів, що стоять за його діями, в новому інтерв'ю The Daily Star королівський експерт Кінсі Шофілд заявила, що принц Гаррі «щиро стурбований» безпекою своєї сім'ї.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Принц Гаррі (Зображення: Twitter)
Принц Гаррі (Зображення: Twitter)

Автор Fox and Friends стверджує, що занепокоєння Гаррі пов'язане з його хаотичним дитинством, оскільки його покійна мати, принцеса Діана, постійно перебувала в оточенні фотографів.

Вона пояснила: «Я не думаю, що Гаррі взагалі маніпулює безпековими питаннями. Я думаю, що Гаррі щиро злякався. Я думаю, що Гаррі щиро турбується про свою безпеку та про безпеку своєї сім'ї. Тому що в дитинстві його мама зупинялася і нестримно плакала, бо вона не може контролювати всіх чоловіків, які переслідують їхню машину».

Коментатор ток-шоу також стверджував, що Гаррі вчили захищати оточуючих з юних років, і ці цінності роблять його тепер більш надчутливим до своєї родини.

Меган Маркл та принц Гаррі, скріншот з відео
Меган Маркл та принц Гаррі, скріншот з відео

Кінсі розповіла: «Як чоловік, вас виховували, коли вам говорили, що вам потрібно захищати свою дружину, вам потрібно захищати свою сім'ю, вам треба захищати. Ви маєте бути цією фігурою. І я думаю, що він боровся, бо не зміг урятувати свою маму. Отже, коли справа доходить до безпеки, я знаю, що вони надто чутливі до цього».

Телеведучий додала: «Я думаю, що тут є реальне занепокоєння. Я гадаю, що це страх перед принцом Гаррі».

Як раніше повідомляв портал "Знай", проект Меган Маркл "Архетипи" накрився мідним тазом.