Відома українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна розповіла, що іноді придумує відмовки, коли чоловік чекає від неї виконання подружніх обов'язків. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Сагайдачна підкорила серця багатьох українців своїм акторським талантом, тож може похвалитися неабиякою армією шанувальників. Зірка активно веде свою сторінку в соцмережі та намагається регулярно радувати фанатів новими фото та відео.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube
Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Анна Сагайдачна опублікувала новий ролик, на якому позує в коротенькому топі і шортиках, що обтягують. Дівчина, ймовірно, вирішила відпочити після тренування та зняти кумедне відео для українців.

Акторка показала, які відмовки часом використовує, коли повертаючись додому після тренувань, чоловік бажає їсти.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

"Коли прийшла з тренування, а чоловік хоче обід: я більше не робитиму нічого, у мене нирка болить, мені погано, я не можу нічого робити, я вся мокра, мені не добре", - каже актриса на відео.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко поважає Галкіна за втечу з росії, але все одно хоче забути: "Це їхня справа".

Також наш портал інформував, що Володимир Дантес згадав про дітей на окупованих територіях, для яких піти до школи - мрія: "Дуже скоро".

Крім того, наш портал інформував, Сніжана Бабкіна засумувала за колишнім життям і згадала, як "тусила" з подругами: "Пили вранці, увечері їли".