Сестра Майкла Джексона 56-річна Джанет Джексон вразила своїх підписників у TikTok 1 вересня, перейшовши від образу без макіяжу до повного гламуру у новому відео.

На початку кадру, який було встановлено для "Big Energy" Латто, 56-річна співачка знизала плечима в окулярах та футболці з малюнком.

Потім переможниця Греммі піднесла пензлик для макіяжу до камери, а потім прибрала її, щоб продемонструвати свої мерехтливі димчасті очі, нюдові губи та чудовий контур.

Джексон усміхалася і будувала дурні пики після макіяжу.

@janetjackson

😘😜 #bigenergy

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще
♬ Big Energy - Latto

Мерайя Кері прокоментувала: "Люблю тебе!"

Інші користувачі соціальних мереж називали Джексон "бездоганною та чудовою" до переходу, а один з них написав, що вона "не постаріла ні на йоту".

Один із шанувальників запитав: "Отже, не надто серйозно ставитися до себе має бути секретом того, щоб не старіти, інакше ви, мабуть, знайшли джерело молодості. Який з?"

Джексон, яка часто публікує свій епічний макіяж в Instagram, в основному тримає свою єдину дитину Ейссу подалі від соціальних мереж.

Автор пісень народила свого сина, якому зараз 5 років, у січні 2017 року, коли їй було 50 років.

"У неї були здорові пологи без стресу, і вона комфортно відпочиває" , - сказав представник Джексон на той час.

Після розставання з чоловіком Віссамом Аль Мана через три місяці танцівниця представила свого хлопчика в Твіттері, написавши: "Моя дитина і я після сну".

Нагадаємо, що сестра Майкла Джексона вперше розповіла про його знущання: "Називав свинею та повією".

Раніше ми повідомляли, що воїн ЗСУ влаштував запальні танці під Майкла Джексона на Донеччині.