Легендарний поп-співак Елтон Джон закликав британських фанатів підтримати поп-зірку Брітні Спірс і допомогти їй одужати, коли вона повертається після випробувань із опікунства.

Цю новину оприлюднили на порталі «DailyStar»

Дует тільки нещодавно порадував першою піснею Бріт за шість років, але Елт каже, що успіх пісні може допомогти їй зрозуміти, наскільки вона кохана.

Він сказав: "Я дуже радий за Брітні, особливо тому, що її присутність на цьому альбомі — це газ, для початку, але це та, хто пройшов через пекло, кому в житті потрібно трохи кохання від багатьох людей, і вона це розуміє. І останні кілька років їй було дуже тяжко".

75-річний Рокетмен наполягав на тому, що чим більше успіху матиме сингл, "тим більше він допоможе їй зцілитися".

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Елтон Джон, скріншот: YouTube
Елтон Джон, скріншот: YouTube

Елтон сказав Зейну Лоу в Apple Music 1: "Я думаю, що спочатку вона була дуже стримана, тому що я думаю, що вона нервувала, але вона пішла до студії в Лос-Анджелесі".

На той час він був у Лондоні, тож пара ще навіть не зустрічалася: "Я з нею не розмовляв, але ми спілкувалися електронною поштою тощо. Вчора вона надіслала мені чудовий подарунок".

Брітні досі вирішує деякі проблеми зі своєю родиною.

А її відчужений син Джейден запропонував оливкову гілку, сказавши, що хотів би якось "нормально поговорити" з нею.

Брітні Спірс
Брітні Спірс

Вона відповіла відкритим листом, у якому каже: "Я щосили намагалася бути тією людиною", водночас будучи "заручницею в будинках під наглядом медсестер".

Вона додала, що сподівається знову побачити своїх дітей "віч-на-віч".

Як раніше повідомляв портал "Знай", молодший син Брітні Спірс Джейден порушив мовчання через голі покази його мами.

Нагадаємо, Брітні Спірс викинула ліфчик для брудного танцю топлес.