Настя Каменських нещодавно розповідала про зйомки нового кліпу на пісню "Кришталь", незабаром випустила його та продовжила згадувати про відчуття, пов'язані з цією роботою, бо готувалася вона ще до початку повномасштабної війни проти рашистів у Києві.

Зараз вона вирішила подякувати всій команді, яка працювала над цим релізом і заявила, як вони обіймалися після зйомок.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Обіймалися і дякували один одному за роботу. Вірю, що ми матимемо ще багато таких проектів і ще більше обіймів у майбутньому, після нашої перемоги", - пише Каменських у публікації.

У відео міститься інформація, що відеоробота мала вийти ще 11 березня, а зараз вона з'явилася лише через безліч прохань, і щоб українська музика продовжувала підтримувати та надихати.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Згодом Настя Каменських виставила ще одну публікацію, де постала з віолончеллю. Вона стоїть на місці і кліпає, поки довкола розлітаються нотні листи.

"Повертайся в Україну, а то не добре вчинила", "Кланяємося в ноги героїні! Без її завивання нікуди!", "Та пох*й", "Зайва вага на обличчя", - пишуть користувачі в коментарях.

Настя Каменських, скріншот: Instagram
Настя Каменських, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Настя Каменських перетворилася на "шамаханську царицю" і заговорила про кохання: "Справжня та сильна"

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських нагадала, що пори року минають, а в душі не минає зима: "Відчуття такі ж"

Знай.uа писав, українці запідозрили Настю Каменських у вагітності, поки вона думала про осінь: "Хочеться трусики"