Зірка шоу "Танці зі зірками" Ілона Гвоздьова давно приковує до себе увагу українців. Вона танцювала у дуетах із Дмитром Танковичем та Юрієм Ткачом.

В останньому сезоні танцювального шоу вона брала участь, як гість програми і кружляла в танці з Melovin та Лізою Русиною, після чого спалахнув неабиякий конфлікт зі звинуваченнями. Про це повідомляв Знай.ua.

Melovin та Ліза Русіна, скріншот
Melovin та Ліза Русіна, скріншот

Зараз стала відома дуже пікантна інформація про Ілону Гвоздьову. А випливла вона на шоу "Хто зверху", де незмінними ведучими є Леся Нікітюк та Сергій Притула.

У ході конкурсу "Правда/брехня" зірка "Танці з зірками" поділилася історією про те, що її "який чоловік-недочоловік" спізнився на побачення і коли він приїхав, вона зробила йому вм'ятину ногою в машині за запізнення.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Її опонентом був Костянтин Трембовецький, переконаний, що це правда. Гвоздьова підтвердила.

Костянтин Трембовецький, скріншот з відео
Костянтин Трембовецький, скріншот з відео

"Це правда. Це трапилося років 7 тому і досі вм'ятину він не заробить. Він каже "Зая, це така пам'ять. Дякую, що того дня ти була в кросівках, бо якби ти була в туфлях, то залишилася б дірка"", - поділилася Ілона.

Нагадаємо, що хореографиня Ілона Гвоздьова з "Танці зі зірками" зізналася, чому її серце розривається від болю.

Раніше ми повідомляли, що Ілона Гвоздьова з "Танці зі зірками" показала попу в купальнику, також оголивши спину.

Також стало відомо, що Ілона Гвоздоьва з "Танці зі зірками" показала, як можна повзати сходами: "Вже скоро буду".