Повідомляється, що Вілл Сміт мав поцілувати колегу по фільму Ентоні Майкла Холла у фільмі «Шість ступенів розлуки», але відмовився, переймаючись тим, що подумають його друзі вдома.

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

Голлівудська зірка мала поцілувати свого колегу фільму Ентоні Майкла Холла фільму «Шість ступенів відчуження», але навідріз відмовився.

Фільм був комедійною драмою, заснованою на реальній історії гея-куртизанки на ім'я Девід Хемптон, хоча його персонажа звали Пол.

Стокард Ченнінг та Дональд Сазерленд зіграли багату гей-пару, на яку націлився Пол, персонаж Вілла, і він прагнув справити враження на зірок-ветеранів.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Вілл Сміт, фото Getty Images
Вілл Сміт, фото Getty Images

Але він не міг дотримуватись методу гри, коли сценарій вимагав, щоб він поцілував свого партнера по фільму, і йому протистояв сер Ієн Маккеллен, який є відкритим геєм і теж знімався у тому ж фільмі.

У розмові з Time Out London через кілька років актор сказав: «Вілл прибув на перегляд у супроводі величезної почту — його сім'ї, його агента, його рекламного агента, його тренера з акторської майстерності та няні. Він був чарівником та гарним актором. Але він зробив одну дурість: він відмовився цілувати іншого хлопчика на екрані, хоч це було в сценарії. Саме тому раніше я зустрів його на публіці біля кінотеатру та міцно поцілував його у губи».

Ієн Маккеллен: скрін з відео
Ієн Маккеллен: скрін з відео

Він не розповів про те, як відреагував Вілл, але колишня зірка «Свіжий принц» розповіла про поцілунок, якого ніколи не було 1993 року.

Вілл сказав: "Це було дуже незріло з мого боку. Я думав: "Як мої друзі у Філадельфії подумають про це?" Я був недостатньо емоційно стабільним, щоб художньо присвятити себе цьому аспекту фільму... Це був цінний урок для мене. Або ти робиш це, чи ні".

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кріс Рок відмовляється проводити "Оскар-2023" через Вілла Сміта.

Нагадаємо, США покарає Вілла Сміта за його ляпас Крісу Року.