Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу , часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 1 мільйон людей.

Наталя Могилевська, виступаючи на благодійних концертах на підтримку рідної країни, не забуває і про маленьких українців. Так вона відвідала дітей у літньому таборі, який організували завдяки фонду Ріната Ахметова. Його проект націлений на допомогу сім'ям, які постраждали через війну.

Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська
Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська

"Усмішка кожної дитини – це найкраще і найдорожче, що може бути. Багато дітей сьогодні, на жаль, відчули на собі жахи війни... Тому найголовнішим завданням є - повернути дитячу усмішку!" - написала Могилевська.

Артистка щаслива, що змогла приділити час діткам та взяти участь у такому важливому проекті. Вона поспілкувалася з ними, обнялася та зробила багато спільних фото.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Мені пощастило долучитися до цієї роботи, де залишила частинку себе. Я щаслива від спілкування і дуже вдячна, що змогла приєднатися! Сила в єдності!", - заявила Наталія.

Варто зазначити, що у Могилевської своїх дітей немає, проте вона завжди знаходила з ними спільну мову, наприклад, у своїй школі для майбутніх зірок.

Раніше ми писали про те, що Наталія Могилевська влаштувала прогулянку закутками київської підземки під похмурий саундтрек: "Гнітлива атмосфера"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Могилевська "полетіла" у минуле, щоб згадати себе перед Маріїнським палацом: "Все ще буде"

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Могилевська спустилася у довгий і темний тунель, але анітрохи не злякалася: "Неймовірна жінка"