Надя Дорофєєва продовжує викладати суперечливі публікації в Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйона людей.

Дівчина раніше прощалася з літом, а також показувала архівну шкільну фотографію, розповівши про вчительку української мови Галину Федорівну – дуже строгу та конкретну жінку.

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Володимир Дантес та Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Однажды, клас змовився їй помститися за суворість і коли ГФ зайшла, привіталася і сказала "сідайте", всі залишилися стояти. Наче не зрозуміли, що це за слово таке сідайте. Вона повторювала і повторювала, але дитячий флешмоб це дитячий флешмоб. З 27 людей сіли лише троє – дві однокласниці і я", - пише Надя Дорофєєва.

А зараз вона виставила Stories, яка не стосується цієї ситуації, але, можливо, "торкається" її колишнього чоловіка Володимира Дантеса та його публічного життя. Останнім часом він із Дашею Кацуріною, колишньою дружиною поточного коханця Наді Дорофєєвої, виставив кілька фото та відео, в яких освідчилися один одному в коханні.

Популярні новини зараз
Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит В Україні оновили правила для виїзду за кордон Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Наразі артистка написала наступне.

"Hype - шум, ажіотаж, кричуща реклама і в тому числі обман, збудження (емоційне) і т.д. Важливо, що хайп розводять навколо чогось або когось актуального на даний момент", - пише вона.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, колишній Наді Дорофєєвої Дантес вперше "полюбився" з Кацуріною при її дітях: "Вже сумую"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва одягла широкі рвані штани і показала, чим її годує Кацурін

Знай.ua писав, Дорофєєва без макіяжу зізналася в коханні, отримавши мільйон: "Це просто шедевр"