Ілля Соболєв - один із тих російських коміків, хто зумів спокійно засунути мову в задній прохід, коли розпочалася повномасштабна війна в Україні через рашистів, які вирішили напасти 24 лютого 2022 року.

На його сторінці в Instagram видно пост, опублікований 20 лютого. І слідом за ним - аж 8 березня... і те, щоб привітати російських жінок зі святом, поки українки були змушені або ховатися в бомбосховищ від ракет противника, або бігти до Європи з дітьми та літніми батьками.

Ілля Соболєв, фото: Instagram
Ілля Соболєв, фото: Instagram

Однак зараз резидент "Comedy Club" нарешті зміг зізнатися, чому в нього не вистачило сміливості звернутися до уряду з метою зупинити війну. Зробив він це за допомогою двох фотографій, які коротко описують суть росіян.

"Листай і все дізнаєшся. Це не фотошоп. Всі нормаси", - пише Ілля Соболєв.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

На першому кадрі він з'явився у великому кріслі, в сорочці і більше нічого. Його ноги голі, трусів немає, а на місці статевого органу квадрат "що тут?". Як виявилося – нічого.

"Яка гарна ілюстрація кастрованої нації росіян", - пишуть українці в інтернеті.

Ілля Соболєв, скріншот: Telegram
Ілля Соболєв, скріншот: Telegram

"Діти не твої виходить?", "По-моєму, це перебір!", "Навіть ан*са немає, виходить сре ротом?", "Таким собі його і уявляв", "Що воно хотіло сказати цим постом?", "А що автор цього марення мав на увазі? Дуже цікаво дізнатися", "А я думаю про те, що бідний фотограф спочатку дивився на його п*сюн, поки фотографував, а потім дивився на його п*сюн, поки фотошопив", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, закінчилися зеки та бомжі: на росії придумали, де брати добровольців

Як повідомляв "Знай.uа", росіяни під Запоріжжям зробили зі шкіл нову лінію оборони: прикриваються дітьми, і не приховують цього

Знай.ua писав, українці віртуозно розвели росіян і викрили необхідні секрети: думали точно не головою