Ще минулого року ми розповідали про відомого актора та режисера Ахтема Сеїтаблаєва, який приголомшив усіх новиною про розлучення з Іванною Дядюрою, адже він був з нею протягом десяти років разом.

Наразі він дав інтерв'ю в рамках телепередачі "ЖВЛ" і розповів про те, як він став пресофіцером 206 батальйону ТРО Києва.

Ахтем Сеітаблаєв, фото: Instagram
Ахтем Сеітаблаєв, фото: Instagram

"Ахтем розповів про перші дні повномасштабної війни, де зараз перебувають його діти? А також, чому найбільше актор хвилюється за старшого сина?", - йдеться у промо-ролику.

У коротких моментах Архем Сеітаблаєв каже, що йому не страшно пробачити тільки тій людині, яка живе в іншому вимірі. А також розповів, як у якийсь момент із іншими хлопцями вони були у лісі під Гостомелем, уночі.

Популярні новини зараз
"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

Стало відомо, що режисеру не вистачило місця у територіальній обороні столиці, коли він прийшов туди, наступного дня після початку війни. Але чекати "вільного місця" ніхто не став, тому так Ахтем потрапив до 206-го батальйону.

У середині квітня його призначили пресофіцером на Миколаївщині. І вони працюють над документальним фільмом про війну, адже ще до початку вторгнення рашистів він зізнався сам собі, що втомився створювати фільми на цю тему.

Нагадаємо, відомий український актор загинув від москальських куль в Ірпені: "Вступив до лав територіальної оборони"

Як повідомляв "Знай.uа", режисер "Кіборгів" Ахтем Сеїтаблаєв після розлучення похвалився красунею-нареченою: "Зберігай Всевишній"

Знай.ua писав, режисер Ахтем Сеітаблаєв розповів, що стало причиною розлучення після десяти років відносин: "Почуття закінчуються"