Надя Дорофєєва продовжує викладати суперечливі публікації в Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйона людей.

Зовсім недавно вона прощалася з літом і демонструвала шанувальникам архівну шкільну фотографію, розповівши про вчительку української мови Галину Федорівну - дуже строгу та конкретну жінку, проти якої збунтувався весь клас, окрім кількох учнів, включаючи Надю.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Зараз Надя Дорофєєва продовжила "любовну" серію Stories, але не з Михайлом Кацуріним (хоча він також згадується), а з псом Патроном, з яким дівчина вже бачилася в Києві.

"Надя, з тобою можемо хоч на край світу. Навіть можемо спробувати взяти пожежний автомобіль з проблисковими маячками. Дивись картина: я сиджу у вікні з висунутим язиком і ти, твої коси розвиваються за вітром... мрії... лизь. P.S. Кацуріна також візьмемо із собою", - пише представник пса Патрона в Direct Наді Дорофєєвій.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

А нещодавно Надя навіть повідомляла, що згодом знову зустрінеться з цим красенем, тоді як Кацурін був змушений повідомити, що йому навіть трохи приємно бути першим... першим чоловіком, у якого дівчину.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва розповіла про обман і сильне збудження: "Шум, ажіотаж..."

Як повідомляв "Знай.uа", колишній Наді Дорофєєвої Дантес вперше "полюбився" з Кацуріною при її дітях: "Вже сумую"

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва одягла широкі рвані штани і показала, чим її годує Кацурін