Відомий український музикант-мультиінструменталіст, вокаліст, композитор, лідер гурту ВВ активно Олег Скрипка активно спілкується з шанувальниками у соціальних мережах. Його сторінка в instagram нараховує майже 56 тисяч підписників. На ній він розповідає подробиці свого особистого та творчого життя та підтримує українців

Олег Скрипка, фото з Instagram
Олег Скрипка, фото з Instagram

Зараз Олег багато працю, виступає з благодійними концертами, на підтримку України. А нещодавно він показав свої виноградики, на яких, з його слів робота в розпалі. А шанувальники вже обрали з колекції Скрипки вино, яким відсвяткують перемогу.

Як відомо, під час ракетного обстрілу Вінниці 14 липня, співак мав перебувати саме у тій будівлі, в яку влучила ракета. Тоді загинули 23 людини, серед жертв 3 дітей. Його врятували 10 хвилин.

Як згадує Олег, 14 липня вони мусіли грати концерт у Вінниці. Поте не судилося. Нещодавно він повернувся саме в ту точку, де вдарила ракета. На щастя його товариш, який прийшов на зустріч, вижив ід під час трагічних подій

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Доброго дня із Вінниці! Нарешті довгоочікувана зустріч відбулася з моїм другом та організатором нашого концерту який мав відбутися 14 липня - Віталієм, який потрапив до лікарні, через терористичний акт який вчинила росія. Дякувати Богу, Віталій залишився живий і продовжує свою роботу. Тож чекаємо вас друзі сьогодні о 19.00 в Royal pub. До зустрічі🤘", - підписав він відео.

Нагадаємо, легенда українського року Олег Скрипка з "ВВ" оточив себе красунями та порозмірковував про підтримку: "Вайб Душі".

До слова, Олег Скрипка запишався маленькими українцями, які продають свої малюнки заради рідної країни: "Діти це наше майбутнє".

Раніше ми писали, що Олег Скрипка з "Воплі Відоплясова" відкрив душу українцям: "Стан змінився"